Moottoripyörän myyminen

MP Myynti

Moottoripyörän myyminen meille on erittäin vaivatonta ja helppoa. Alustavan ostohinnan saa välittömästi, kertomalla yleistiedot pyörästä. Joskus saatamme pyytää muutaman valokuvan, jos pyörä on hieman erikoisempi tai rakennettu.

Moottoripyörän myyminen liikkeeseen ei välttämättä ole taloudellisesti huono vaihtoehto, koska liikkeiden katteet ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi autokaupassa. Tästä syystä itse myyminen ei välttämättä tuo kovinkaan suurta tuntipalkkaa.

Jos pyörän haluaa myydä itse, niin paras paikka on NETTIMOTO.

Meille myytäessä loppuvelan lunastus onnistuu kauttamme, helposti ja vaivattomasti. Maksamme tilillesi ostohinnan ja loppuvelan erotuksen heti kaupanteko hetkellä. Samalla maksamme loppuvelan rahoitusyhtiölle, joka sitten lähettää varmenteen omistajanvaihdosta varten suoraan meille. Kun rekisteröimme pyörän nimiimme, niin vakuutusmaksut katkeavat automaattisesti myyjältä.

Tämän lisäksi noudamme pyörän tarvittaessa kotoasi, valtakunnallisesti.

Toimiminen kanssamme on tehty todella helpoksi ja vaivattomaksi. Ainut asia mitä sinun pitää tehdä, on soittaa meille tai laittaa yhteydenottopyyntö.

SOITA 044 7600 600 / KYYKKYPYÖRÄT

SOITA 044 7600 601 / CUSTOM – JA MATKAPYÖRÄT